Nieuw nummer

Je kunt toBe gratis komen ophalen in ons uitvaartcentrum. We geven je bij deze graag een voorproefje van de artikelen in deze editie!

 

DOSSIER EENZAAMHEID

17 miljoen buren en toch eenzaam. Vreemd, maar toch is het zo. 1,2 Miljoen mensen in Nederland ervaren een ernstig gemis van verbondenheid met een ander. Hoe komt het dat er zo’n grote groep eenzamen is in ons land? En wat kunnen we doen zodat meer mensen betrokken worden bij onze maatschappij?

 

‘ALS JE DE ENE OUDER VERLIEST,VERLIES JE VAAK OOK DE ANDERE’

Op elke school, sportclub of vereniging zitten kinderen van wie de vader of moeder ernstig ziek is. Sommige ouders overlijden. Hoe gaan kinderen om met het verdriet dat ze dan voelen?

 

INTERVIEW CORNALD MAAS

Een boeiend interview met Tv-presentator, schrijver en journalist Cornald Maas. Cornald biedt de lezers van toBe in deze uitgave een kijkje in zijn persoonlijke gevoelsleven over leven, zorgen, afscheid en verwerken.

 

JANTIEN ERFDE DE SCHAATSVERZAMELING VAN HAAR VADER

Veertig jaar lang werkte de vader van Jantien Broere (46) aan zijn levenswerk: ’s werelds grootste schaatsverzameling. Toen hij in oktober 2011 overleed, zochten Jantien, haar broers en haar moeder naar een nieuwe bestemming voor de unieke collectie.

Terug naar overzicht

Laatste nieuws