ToBe Magazine

Wij zijn er trots op dat we u het tijdschrift toBe kunnen aanbieden. toBe brengt hartverwarmende interviews, herkenbare verhalen en praktische handvatten rondom de thema's leven, zorgen, afscheid en verwerken, toBe geeft nabestaanden informatie, troost en herkenning. Daarom zien wij dit prachtige tijdschrift als een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening.De juiste woorden vinden

De juiste woorden vinden

Wat zeg je tegen iemand die net zijn of haar geliefde, ouder of kind heeft verloren? Hoe laat je weten dat je meeleeft? Bedenk: als je je hart laat spreken,...

Lees meer

Nieuw nummer

TOBE MAGAZINE

Nieuw nummer

Je kunt toBe gratis komen ophalen in ons uitvaartcentrum. We geven je bij deze graag een voorproefje van de artikelen in deze editie!

Lees meer

ONDERWERPEN

Pubers en rouw

De puberteit is op zich al een lastige periode. Maar als een tiener ook nog te maken krijgt met verlies in de directe omgeving, wordt het helemaal zwaar.

Lees Meer

Op zoek naar nieuwe afscheidsrituelen

ONDERWERPEN

Op zoek naar nieuwe afscheidsrituelen

Rituelen bieden bij een afscheid troost en houvast. Hoe kun je zulke
 afscheidsrituelen zelf invullen? En welke rol kan een uitvaartverzorger daar bij spelen? Rituelen geven een moment of gebeurtenis diepere betekenis.

Lees meer

ToBe Magazine

Gratis

U kunt toBe gratis komen ophalen in ons Afscheidscentrum. Na elke uitvaart ligt er ook een stapeltje klaar voor alle bezoekers. Wilt u liever een exemplaar toegestuurd krijgen? Laat dan even weten via info@vaneldikuitvaart.nl. Op deze pagina geven wij u alvast een voorproefje van toBe. Neem ook eens een kijkje op tobemagazine.nl, hét online platform voor informatie, troost en herkenning.