ToBe Magazine

Wij zijn er trots op dat we u het tijdschrift toBe kunnen aanbieden. toBe brengt hartverwarmende interviews, herkenbare verhalen en praktische handvatten rondom de thema's leven, zorgen, afscheid en verwerken, toBe geeft nabestaanden informatie, troost en herkenning. Daarom zien wij dit prachtige tijdschrift als een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening.Nieuw nummer

TOBE MAGAZINE

Nieuw nummer

Je kunt toBe gratis komen ophalen in ons uitvaartcentrum. We geven je bij deze graag een voorproefje van de artikelen in deze editie!

Lees meer

ONDERWERPEN

Pubers en rouw

De puberteit is op zich al een lastige periode. Maar als een tiener ook nog te maken krijgt met verlies in de directe omgeving, wordt het helemaal zwaar.

Lees Meer

ONDERWERPEN

Op zoek naar nieuwe afscheidsrituelen

Rituelen bieden bij een afscheid troost en houvast. Hoe kun je zulke
 afscheidsrituelen zelf invullen? En welke rol kan een uitvaartverzorger daar bij spelen?Rituelen geven een moment of gebeurtenis diepere betekenis.

Lees Meer

Hoe ga je om met andermans verdriet?

ONDERWERPEN

Hoe ga je om met andermans verdriet?

Omgaan met het verdriet van een ander is geen sinecure. Maar al te vaak vervallen we in clichés en goedbedoelde adviezen die de nabestaande met lege handen achterlaat.

Lees meer

ToBe Magazine

Gratis

U kunt toBe gratis komen ophalen in ons Afscheidscentrum. Na elke uitvaart ligt er ook een stapeltje klaar voor alle bezoekers. Wilt u liever een exemplaar toegestuurd krijgen? Laat dan even weten via info@vaneldikuitvaart.nl. Op deze pagina geven wij u alvast een voorproefje van toBe. Neem ook eens een kijkje op tobemagazine.nl, hét online platform voor informatie, troost en herkenning.

Pinterest